aboutus

XIAN KISSME BEAUTY PRODUCTS CO.,LTD.

XIAN KISSME BEAUTY PRODUCTS CO.,LTD. XIAN KISSME BEAUTY PRODUCTS CO.,LTD.
1 2
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Merken: KISSME
Aantal werknemers: 100~200
Jaarlijkse omzet: $1,000,000-$2,000,000
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
-01-
Inleiding

De Productenco. van de Xi'ankissme Schoonheid, Ltd is een ervaren wimpervervaardiging en een exporteur, die zich in allerlei valse wimpers heeft gespecialiseerd. Onze hoofdproducten omvatten 3D echte minkwimpers, zijdewimpers, menselijk haarwimpers, de wimpers van het paardhaar, wimperuitbreidingen en verwante hulpmiddelen. Wij veroorzaken momenteel meer dan 1000 stijlen van strookwimpers en wimperuitbreidingen in al grootte.

 

KISSME heeft een professioneel team geëngageerd aan het ontwikkelen van de beste kwaliteits valse wimpers. Zij concentreren zich bij het ontwerpen van de populairste en super modieuze die wimpersstijl op de marktvraag wordt gebaseerd. De tussentijd, KISSME associeerde met een aantal deskundige leveranciers op het gebied van verpakking en druk. Daarvoor kan onze uitstekende verkoopgroep u de beste OEM dienst aanbieden, pls aarzel niet om ons te verkiezen om met u te werken. 

-02-
Geschiedenis

     De Productenco. van de Xi'ankissme Schoonheid, Ltd is een ervaren wimpervervaardiging en een exporteur, die zich in allerlei valse wimpers heeft gespecialiseerd. Wij veroorzaken momenteel meer dan 1000 stijlen van strookwimpers en wimperuitbreidingen in al grootte. ons team zal u het best de dienst geven.

-03-
Dienst

  KISSME heeft een professioneel team geëngageerd aan het ontwikkelen van de beste kwaliteits valse wimpers. Zij concentreren zich bij het ontwerpen van de populairste en super modieuze die wimpersstijl op de marktvraag wordt gebaseerd.
 
ons hoofdproduct:
 

-04-
Ons Team

De Productenco. van de Xi'ankissme Schoonheid, Ltd is een ervaren wimpervervaardiging en een exporteur, die zich in allerlei valse wimpers heeft gespecialiseerd.

 

1. Professioneel professioneel team geëngageerd aan het ontwikkelen van de beste kwaliteits valse wimpers.

 

2, Kwaliteitssupervisie worden team-alle producten strikt getest alvorens te verzenden.

 

3. Efficiënte logistiekteam verpakking en het geschikte het volgen houden veilig tot u de producten ontvangt.

 

4. De goede naverkoop team-professionele die dienst aan onze cliënten op tijd binnen 24 uren wordt verleend elke dag.

 

5. De professionele verkoop de team-het meest professioanl kennis zal met u worden gedeeld, om u te helpen om betere zaken met uw cliënten te doen

Contactgegevens